Toimipisteet

Tampella

Tampellan toimipisteemme löydät kivenheiton päästä Tampereen ydinkeskustasta. Lapintiellä, Tampellan ja Juhannuskylän välissä sijaitseva toimipisteessämme on kaksi palvelupistettä ja tarjolla kaikki Hiusagan laadukkaat palvelut.

Kampaamotuote-shopistamme voit kampaamokäyntisi yhteydessä ostaa kätevästi mukaasi juuri omalle hiustyypillesi sopivat pesu- ja muotoilutuotteet.

Meille pääset kätevästi joko ydinkeskustaan tai suoraan Lapintielle tulevilla busseilla, ja aivan pian myös ratikkayhteyksiä pitkin. Kauneusstudiomme edessä on maksullista parkkitilaa.

Palvelemme joustavasti, katso vapaat ajat ajanvaraussivultamme. Jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista, ota meihin yhteyttä suoraan joko soittamalla tai sähköpostitse. Kysy myös rohkeasti vapaita walk in -aikoja.

 

Niemenranta

Tampereen Niemenrannan kauneusstudiomme on uniikki hemmottelukeidas rauhoittavan kauniissa järvenrantamaisemissa.

Niemenrannan kauneustudiosta löydät kaikkien aikuisten ja lasten kampaamopalveluiden lisäksi myös kampaamotuote-shopin sekä muita kauneuden palveluita. Mikäli sinulla on toiveita Niemenrannan kauneusstudion oheispalveluista, kerro niistä meille!

Niemenrantaan pääset busseilla ja tulevaisuudessa myös ratikalla. Studion läheisyydestä löytyy myös maksullista parkkitilaa.

 

 

Oletko sinä Hiusagan uusi stylisti?

Etsimme uusia, aikaansa seuraavia ja taitavia hiusalan ammattilaisia vuokratuolipaikoille syksyllä 2021 avautuvaan Niemenrannan kauneusstudioomme. Jos koet, että sopisit tiimiimme, ota yhteyttä! Studiostamme löytyy toimitila myös muuhun kauneusalan toimintaan. Kysy lisää.

Tule käymään

Tampella
Lapintie 9 L 3
33100 Tampere

Niemenranta
Niemenrannan Puistokatu 25
33400 Tampere

Avoinna

Palvelemme joustavasti.
Tarkista vapaat ajat
ajanvaraus-sivultamme ja ota yhteyttä, mikäli sopivaa aikaa ei löydy.

Ota yhteyttä

info@hiusaga.fi
040 960 5193

Kosmetologipalveluiden ajanvaraus ja näihin palveluihin liittyvät kysymykset: 0400 482727 

Seuraa somessa