Stylistit

Satu Lähdeaho

Olen tehnyt parturi-kampaajan töitä yrittäjänä yli 15 vuotta, joista viimeiset viisi vuotta olen pyörittänyt omaa liikettäni. Pidän työssäni kokonaisvaltaisesti aivan kaikesta, mutta erityisen iloiseksi tulen kun huomaan asiakkaani olevan työni lopputulokseen tyytyväinen. Asiakkaan palveleminen on minulle aidosti mieluisaa ja uskon, että se välittyy asiakaskokemukseen positiivisena energiana. Erityistaitoni on veitsellä leikkaaminen, minkä lisäksi olen kaiken kaikkiaan todella tarkka työssäni. Ihailen kauniita kampauksia ja niiden tekemisessä haluan kehittyä koko ajan taitavammaksi. Parasta työssäni on, kun asiakkaat palaavat takaisin uudelleen ja uudelleen. Silloin tiedän onnistuneeni siinä, mitä olen tehnyt.

Palvelen asiakkaita Hiusagan Lapintien ja Niemenrannan toimipisteissä. Työnäytteisiini voit tutustua täällä.

 

Harry mäkisalo

Olen tehnyt töitä kampaamoalalla vuodesta 2018 ja maaliskuussa 2019 valmistuin parturi-kampaajaksi. Rakastan tehdä asiakkailleni erilaisia vaalennuksia ja sävytyksiä. Niiden toteuttamisessa saa käyttää paljon luovuutta ja käsittely yleensä muuttaa asiakkaan yleisilmettä todella paljon. Unelmani on päästä joskus tekemään asiakkaalleni candy cane -värjäys, missä yhdistyy kirkkaan punainen ja valkoinen. Työssäni aivan parasta ovat asiakkaat sekä mukavat työkaverit. Minusta on mukavaa kun saan olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan ja ehkä tehdä heidän päivästään omalla panoksellani paremman. Työhöni saan paljon inspiraatiota seuraamalla alan huippuammattilaisten tekemisiä, erityisen kiinnostavaa minusta on seurata, miten asioita tehdään ulkomailla.

Palvelen asiakkaita Hiusagan Lapintien toimipisteessä. Työnäytteisiini voit tutustua täällä.

.

Oletko sinä Hiusagan uusi stylisti?

Etsimme uusia, aikaansa seuraavia ja taitavia hiusalan ammattilaisia vuokratuolipaikoille syksyllä 2021 avautuvaan Niemenrannan kauneusstudioomme. Jos koet, että sopisit tiimiimme, ota yhteyttä! Studiostamme löytyy toimitila myös muuhun kauneusalan toimintaan. Kysy lisää.

Tule käymään

Tampella
Lapintie 9 L 3
33100 Tampere

Niemenranta
Niemenrannan Puistokatu 25
33400 Tampere

Avoinna

Palvelemme joustavasti.
Tarkista vapaat ajat
ajanvaraus-sivultamme ja ota yhteyttä, mikäli sopivaa aikaa ei löydy.

Seuraa somessa