Stylistit

Satu Lähdeaho

Olen tehnyt parturi-kampaajan töitä yrittäjänä yli 15 vuotta, joista viimeiset viisi vuotta olen pyörittänyt omaa liikettäni. Pidän työssäni kokonaisvaltaisesti aivan kaikesta, mutta erityisen iloiseksi tulen kun huomaan asiakkaani olevan työni lopputulokseen tyytyväinen. Asiakkaan palveleminen on minulle aidosti mieluisaa ja uskon, että se välittyy asiakaskokemukseen positiivisena energiana. Erityistaitoni on veitsellä leikkaaminen, minkä lisäksi olen kaiken kaikkiaan todella tarkka työssäni. Ihailen kauniita kampauksia ja niiden tekemisessä haluan kehittyä koko ajan taitavammaksi. Parasta työssäni on, kun asiakkaat palaavat takaisin uudelleen ja uudelleen. Silloin tiedän onnistuneeni siinä, mitä olen tehnyt.

Palvelen asiakkaita Hiusagan Lapintien ja Niemenrannan toimipisteissä. Työnäytteisiini voit tutustua täällä.

 

Nita Luukinen

Olen SKY-kosmetologi ja koulutettu ripsiteknikko. Yrittäjyyttä minulla on takana kohta neljä vuotta.

Nautin työstäni todella paljon. Vielä ei ole ollut sellaista aamua, ettenkö lähtisi töihin hyvillä mielin. Parasta työssä on ehdottomasti ihanat asiakkaat, joiden kanssa on luotu ystävyyssuhteita. Hoidoissani voit rentoutua, ottaa nokoset tai höpötellä kuulumisia. Paikalle saat tulla ihan omana itsenäsi.

Työssäni huomioin asiakkaan toiveet ja tarpeet. Lisäksi olen huolellinen ja tarkka, vaikkakin monissa muissa asioissa huoleton tyyppi, jolla tavarat aina hukassa. Luonteeltani olen ystävällinen, rento ja avoin, joten hoitoihini tulemista ei tarvitse jännittää.

Antoisan tästä työstä tekee tyytyväiset asiakkaat ja tavoitteeni onkin, että asiakas poistuu luotani iloisena ja tyytyväisenä.

Tutustu työnäytteisiini täällä. Lämpimästi tervetuloa hoitoihini!

Ajanvaraus ja kosmetologipalveluita koskevat kysymykset: 0400 482727 

.

Oletko sinä Hiusagan uusi stylisti?

Etsimme uusia, aikaansa seuraavia ja taitavia hiusalan ammattilaisia vuokratuolipaikoille syksyllä 2021 avautuvaan Niemenrannan kauneusstudioomme. Jos koet, että sopisit tiimiimme, ota yhteyttä! Studiostamme löytyy toimitila myös muuhun kauneusalan toimintaan. Kysy lisää.

Tule käymään

Tampella
Lapintie 9 L 3
33100 Tampere

Niemenranta
Niemenrannan Puistokatu 25
33400 Tampere

Avoinna

Palvelemme joustavasti.
Tarkista vapaat ajat
ajanvaraus-sivultamme ja ota yhteyttä, mikäli sopivaa aikaa ei löydy.

Ota yhteyttä

info@hiusaga.fi
040 960 5193

Kosmetologipalveluiden ajanvaraus ja näihin palveluihin liittyvät kysymykset: 0400 482727 

Seuraa somessa