Stylistit

Satu Lähdeaho

Olen tehnyt parturi-kampaajan töitä yrittäjänä yli 15 vuotta, joista viimeiset viisi vuotta olen pyörittänyt omaa liikettäni. Pidän työssäni kokonaisvaltaisesti aivan kaikesta, mutta erityisen iloiseksi tulen kun huomaan asiakkaani olevan työni lopputulokseen tyytyväinen. Asiakkaan palveleminen on minulle aidosti mieluisaa ja uskon, että se välittyy asiakaskokemukseen positiivisena energiana. Erityistaitoni on veitsellä leikkaaminen, minkä lisäksi olen kaiken kaikkiaan todella tarkka työssäni. Ihailen kauniita kampauksia ja niiden tekemisessä haluan kehittyä koko ajan taitavammaksi. Parasta työssäni on, kun asiakkaat palaavat takaisin uudelleen ja uudelleen. Silloin tiedän onnistuneeni siinä, mitä olen tehnyt.

Jutta Rautio

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2020. Pidän eniten värjäystöistä, sillä niissä pääsen käyttämään luovuuttani ja toisinaan myös toteuttamaan asiakkailleni isompia muodonmuutoksia. Olen taitava tunnistamaan asiakkaan hiuslaadun sekä valitsemaan juuri siihen sopivan värjäysmetodin. Tulen hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja osaan lukea asiakkaideni tarpeita.  Usein saankin palautetta siitä, että kanssani on helppoa olla. Työssäni on parasta erilaisten ihmisten kohtaaminen ja se, että saan joka päivä eri asiakkaan kohdalla pienen kurkistuksen jonkun toisen elämään – ihmisten elämäntarinoita on hienoa kuulla. Myös aina kun asiakas kiittää lopputuloksesta hymy kasvoillaan, tulee itselle hyvä mieli. Tämä on juuri se syy, miksi tätä työtä teen!

Oletko sinä Hiusagan uusi stylisti?

Etsimme uusia, aikaansa seuraavia ja taitavia hiusalan ammattilaisia vuokratuolipaikoille syksyllä 2021 avautuvaan Niemenrannan kauneusstudioomme. Jos koet, että sopisit tiimiimme, ota yhteyttä! Studiostamme löytyy toimitila myös muuhun kauneusalan toimintaan. Kysy lisää.

Tule käymään

Lapintie 9 L 3
33100 Tampere

Avoinna:
Palvelemme joustavasti.
Tarkista vapaat ajat
ajanvaraussivultamme ja ota yhteyttä, mikäli sopivaa aikaa ei löydy.

Seuraa somessa