Stylistit

Satu Lähdeaho

Olen tehnyt parturi-kampaajan töitä yrittäjänä 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta olen pyörittänyt omaa liikettäni. Pidän työssäni kokonaisvaltaisesti aivan kaikesta, mutta erityisen iloiseksi tulen kun huomaan asiakkaani olevan työni lopputulokseen tyytyväinen. Asiakkaan palveleminen on minulle aidosti mieluisaa ja uskon, että se välittyy asiakaskokemukseen positiivisena energiana. Erityistaitoni on veitsellä leikkaaminen, minkä lisäksi olen kaiken kaikkiaan todella tarkka työssäni. Ihailen kauniita kampauksia ja niiden tekemisessä haluan kehittyä koko ajan taitavammaksi. Parasta työssäni on, kun asiakkaat palaavat takaisin uudelleen ja uudelleen. Silloin tiedän onnistuneeni siinä, mitä olen tehnyt.

Palvelen asiakkaita Hiusagan Lapintien ja Niemenrannan toimipisteissä. Työnäytteisiini voit tutustua täällä.

 

Nita Luukinen

Olen SKY-kosmetologi ja koulutettu ripsiteknikko. Yrittäjyyttä minulla on takana kohta neljä vuotta.

Nautin työstäni todella paljon. Vielä ei ole ollut sellaista aamua, ettenkö lähtisi töihin hyvillä mielin. Parasta työssä on ehdottomasti ihanat asiakkaat, joiden kanssa on luotu ystävyyssuhteita. Hoidoissani voit rentoutua, ottaa nokoset tai höpötellä kuulumisia. Paikalle saat tulla ihan omana itsenäsi.

Työssäni huomioin asiakkaan toiveet ja tarpeet. Lisäksi olen huolellinen ja tarkka, vaikkakin monissa muissa asioissa huoleton tyyppi, jolla tavarat aina hukassa. Luonteeltani olen ystävällinen, rento ja avoin, joten hoitoihini tulemista ei tarvitse jännittää.

Antoisan tästä työstä tekee tyytyväiset asiakkaat ja tavoitteeni onkin, että asiakas poistuu luotani iloisena ja tyytyväisenä.

Tutustu työnäytteisiini täällä. Lämpimästi tervetuloa hoitoihini!

Ajanvaraus ja kosmetologipalveluita koskevat kysymykset: 0400 482727

.

Tytti Malinen

Valmistuin Pieksämäen ammattioppilaitoksesta kampaajaksi vuonna 2005 ja kosmetologiksi viisi vuotta myöhemmin. Minulla on myös parturi-kampaajamestarin tutkinto Espoon Omniasta vuodelta 2020. Töitä kampaajana olen siis ehtinyt tehdä noin 20 vuotta, josta viimeiset 12 vuotta yrittäjänä.

Erikoisosaamistaitoni on veitsileikkaus. Pidän eniten lyhyiden hiusten veitsileikkauksista sekä kiharakäsittelyistä, sillä silloin näen konkreettisesti kuinka hiuksen rakenne ja muoto muuttuvat käsittelyn aikana.

Minulle on tärkeää kohdata asiakkaani kokonaisvaltaisesti. Kuuntelen kaikki toiveet tarkasti ja pyrin aina lopputulokseen, joka on onnistunut niin asiakkaan kuin omastakin mielestäni. Parasta työssäni ovatkin juuri kohtaamiset ihmisten kanssa ja se, kun näen asiakkaani olevan tyytyväinen palvelutilanteen jälkeen.

Minut löytää Hiusagan Niemenrannan toimipisteestä. Tervetuloa! 

Sara Tulonen

.Olen 2024 keväällä valmistunut parturi-kampaaja Tampereen seudun ammattioppilaitoksesta.

Olen vasta urani alussa, mutta onnekseni olen päässyt jo opintojeni aikana tekemään monenlaisia hiusten käsittelyjä. 

Työssäni pyrin aina parhaimpaani ja asiakkaan tyytyväisyyteen. Minulla on kova halu ja motivaatio kehittyä ammatissani ja laajentaa osaamistani.

Olen kärsivällinen ja huolellinen suuritöisemmisissäkin hiusprojekteissa. Jonain päivänä olisikin hauska päästä tekemään asiakkaalle täysi muodonmuutos väriä ja leikkausta myöden.

Työssäni parasta on tyytyväisen asiakkaan hymy sekä vaihtelevat työpäivät vaihtuvine asiakkaineen ja erilaisine töineen. 

Haluan kohdata asiakkaani niin kuin he tahtovat tulla kohdatuksi. Kanssani saa rupatella niitä näitä tai olla vain hiljaa ja rentoutua rauhassa.

.

Tule käymään

Tampella
Lapintie 9 L 3
33100 Tampere

Niemenranta
Niemenrannan Puistokatu 25
33400 Tampere

Avoinna

Palvelemme joustavasti.
Tarkista vapaat ajat
ajanvaraus-sivultamme ja ota yhteyttä, mikäli sopivaa aikaa ei löydy.

Ota yhteyttä

info@hiusaga.fi
040 960 5193

Kosmetologipalveluiden ajanvaraus ja näihin palveluihin liittyvät kysymykset: 0400 482727 

Seuraa somessa